Engin.png
Winnaar Groot Bedrijf 2020
Engin Kuruahmet | Engie

Deze TopCoach is een zeer trots en betrokken vakman. Zijn passie voor en ervaring met techniek maken van hem een zeer goede en gerespecteerde praktijkbegeleider. Leerlingen begeleiden is maatwerk en Engin weet leerlingen op verschillende manieren te bereiken. Het is belangrijk vragen te stellen aan de leerlingen, goed te luisteren naar wat zij willen en te weten waar zij hulp bij nodig hebben. Verschillende kwaliteiten inzetten om per project een team samen te stellen, ziet hij als een uitdaging. Lees verder.

Kornee.png
Winnaar MKB 2020
Kornee van Terheijden | Van Terheijen Groep B.V.

Kornee leidt leerlingen succesvol op die elders niet snel een kans zouden krijgen. Dat doet hij met heel veel aandacht en vertrouwen. Zolang de inzet en de wil er is, krijgt de leerling de begeleiding die hij of zij nodig heeft om verder te komen in het vak. Zijn motivatie om te investeren in de energie van de leerlingen is voor Kornee een belangrijk uitgangspunt, omdat de focus van de leerling dan makkelijker komt. Hij haalt het beste uit iedere medewerker door begeleiding op maat te bieden waarbij leren en actief door ontwikkelen voorop staan. Lees  verder.

Martijn.png
Winnaar Opleidingsbedrijf 2020
Martijn Blaauwbroek | IW Noord-Holland

Martijn is een TopCoach die het volste vertrouwen heeft in de leerlingen en ze door vragen te stellen, sturing in de goede richting geeft. Hij gelooft in het kunnen van de leerling en viert steeds de behaalde successen, de zogenaamde “Shine”-momenten. Het klaslokaal ziet Martijn als de plek om zaken uit te proberen. Fouten maken mag en zorgt er voor dat leerlingen in openheid en vertrouwen, kunnen leren van elkaar en zich verder kunnen ontwikkelen. Lees verder.

TOPCOACH VAN HET JAAR VERKIEZING 2020

Wij Techniek heeft ook in 2020 weer meer dan 700 aanmeldingen voor de TopCoach van het Jaar verkiezing ontvangen. Deze vond op woensdag 4 november plaats vanuit het MediaPlaza van de Jaarbeurs. Het programma voor de finalisten en al hun collega's, vrienden en famlieleden vond plaats in een interactieve Zoom-omgeving. Andere belangstellende waren online via de livestream meer dan van harte welkom. Het hele programma stond in het teken van het delen van kennis, inspireren en coachend opleiden. De winnaar is onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen bekend gemaakt.

In 2016 vond de allereerste Wij Techniek TopCoach van het Jaar verkiezing plaats met maar liefst 350 aanmeldingen. De bekendheid van de TopCoachverkiezing is de afgelopen jaren enorm gestegen en is razend populair onder leerlingen uit onze Installatiebranche. De winnaars van de afgelopen jaren zijn Ambassadeurs van het Praktijkleiderschap geworden. Afgelopen jaar ontving Wij Techniek weer meer dan 700 aanmeldingen! Het is natuurlijk geweldig dat dit initiatief zo enorm leeft binnen de branche. Niet alleen is  het aantal genomineerden enorm gestegen, maar ook de kwaliteit van de genomineerden. De argumenten waarom praktijkbegeleiders genomineerd worden zijn inhoudelijk sterk, onderscheidend en vaak erg enthousiast.

Er waren 3 categorieën: Groot bedrijf, MKB bedrijf en Opleidingsbedrijf. Uit de aanmeldingen zijn na uitgebreide en gedegen selectieprocedures en bedrijfsbezoeken 21 finalisten gekozen. Uit deze finalisten zijn op 4 november in elke categorie 1 winnaar gekozen! De kandidaten zijn onder andere op basis van coachende werkwijze, betrokkenheid, integriteit, veelzijdigheid, sterke communicatieve vaardigheden en leergierigheid geselecteerd.

Aftermovie 2020!

Naamloos-1.png

Wat is de TopCoach van het Jaar verkiezing?

De Wij Techniek TopCoach van het Jaar verkiezing is het vervolg op de voormalige Praktijkbegeleider van het Jaar verkiezing van Kenteq. Voorheen werd voor de Technische Installatiebranche de erkenning uitgereikt door Kenniscentrum Kenteq voor de 'beste praktijkopleider'.

Meer informatie 

TopCoach_Mailchimp_2020_Jury.jpg