TopCoach van het Jaar verkiezing 2020

In 2016 vond de allereerste Wij Techniek TopCoach van het Jaar verkiezing plaats met 350 aanmeldingen. De bekendheid van de TopCoachverkiezing is de afgelopen jaren enorm gestegen en is razend populair onder leerlingen uit onze Installatiebranche. De winnaars van de afgelopen jaren zijn Ambassadeurs van het Praktijkleiderschap geworden. Vorig jaar ontving Wij Techniek maar liefst 750 aanmeldingen! Het is natuurlijk geweldig dat dit initiatief zo enorm leeft binnen de branche. Niet alleen is  het aantal genomineerden enorm gestegen, maar ook de kwaliteit van de genomineerden. De argumenten waarom praktijkbegeleiders genomineerd worden zijn inhoudelijk sterk, onderscheidend en vaak erg enthousiast.

Ook dit jaar waren er weer 3 categorieën: MKB, Groot bedrijf en Opleidingsbedrijf. Uit de aanmeldingen volgt een uitgebreide en gedegen selectieprocedure en bedrijfsbezoeken. Op basis daarvan worden de finalisten gekozen. De kandidaten zijn onder andere op basis van coachende werkwijze, betrokkenheid,  integriteit, veelzijdigheid, sterke communicatieve vaardigheden en leergierigheid geselecteerd. 

Aftermovie 2019!

Nomineer jou TopCoach van het jaar 2020!

Wat is de TopCoach van het Jaar verkiezing?

De Wij Techniek TopCoach van het Jaar verkiezing is het vervolg op de voormalige Praktijkbegeleider van het Jaar verkiezing van Kenteq. Voorheen werd voor de Technische Installatiebranche de erkenning uitgereikt door Kenniscentrum Kenteq voor de 'beste praktijkopleider'.

Meer informatie